< >

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Zoetermeer?

Snoeij Gouda is een hoveniersbedrijf nabij Zoetermeer. Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei soorten tuinwerkzaamheden en bieden u die graag aan om u aan uw gewenste tuin te helpen. Als hoveniersbedrijf te Zoetermeer zijn we flexibel en multifunctioneel. Zo kunnen we u op diverse manieren van dienst zijn. Ons bedrijf kan uw droomtuin ontwerpen en tevens de verzorgde aanleg daarvan onder handen nemen. Echter voeren we ook onderhoudswerkzaamheden voor bedrijfstuinen uit, alsmede bestrating en grondwerk. Als hoveniersbedrijf nabij Zoetermeer regelen we alles voor u en uw tuin, van A tot Z. Neem contact met ons op als u de mogelijkheden met ons wilt bespreken.


Een mooie tuin met Snoeij Gouda

Ons hoveniersbedrijf te Zoetermeer helpt u aan een mooie tuin. Indien gewenst kunnen we op basis van uw wensen een ontwerp voor uw tuin maken. Komt ons plan overeen met de tuin die u voor ogen heeft, dan kunnen we met uw goedkeuring ook de aanleg daarvan verzorgen. Met ons weet u zeker dat uw droomtuin ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Wij beschikken zelf over machines en gebruiken die om u het gewenste resultaat op te kunnen leveren. Snoeij Gouda kan onder meer het volgende voor u betekenen:

Houtwerk;
• Vijvers;
• Tuin muren gelijmd of gemetseld;
• Beplantingen;
• Gazons;
• Grondwerk;
• (Sier)bestratingen;
• Tuinhuis en/of prieël;
• Beregening.

 

Onderhoud van uw bedrijfstuin in Zoetermeer

Naast tuinen ontwerpen en aanleggen doen we als hoveniersbedrijf nabij Zoetermeer nog veel meer. Wij verrichten ook veel onderhoudswerkzaamheden voor bedrijfstuinen. U kunt ons inschakelen voor periodiek onderhoud en zo uw bedrijfstuin altijd netjes verzorgd houden. Een nette bedrijfstuin staat mooi bij uw bedrijfspanden en wekt een goede indruk bij klanten en bezoekers. Naast het verzorgen van bedrijfstuinen doen wij ook aan bestrating, grondwerk en nog veel meer. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.


Meer informatie over ons hoveniersbedrijf in Zoetermeer?

Kies voor Snoeij Gouda als uw hoveniersbedrijf te Zoetermeer voor een nette en verzorgde tuin. Neem contact op door ons een Whatsapp bericht te sturen naar 06 - 15 23 71 80 of door het contactformulier op onze site in te vullen. U kunt ook het ‘Bel mij terug’ formulier invullen als u wilt dat we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.